Tribune udlejning til events, koncerter og shows –
både indendørs og udendørs!

Vores tribuner

Alt opbygges i moduler, hvilket betyder, at tribunen kan samles på mange forskellige måder, og at den kan skræddersyes optimalt til det sted, hvor den skal bruges

Mobiltribune

Vi tilbyder mobiltribuneudlejning til både store og små firmafester, kulturarrangementer, koncerter, festivaler, sportsbegivenheder, shows mm.

Kontakt

Du er mere end velkommen til at sende en uforpligtende mail til jimmy@enochshowproduction.com eller ringe på +45 20 21 46 01

VORES MOBILTRIBUNER ER 100 % GODKENDT

MOBILTRIBUNEUDLEJNING

Vi tilbyder mobiltribuneudlejning til både store og små firmafester, kulturarrangementer, koncerter, festivaler, sportsbegivenheder, shows mm. Vores mobiltribuner er modulopbygget, og de kan tilpasses alle behov. Vi kan levere til alle arealstørrelser og tilskurermængder. Mobiltribunerne har bænkerækker eller stole; på bænkene kan der monteres hynder, så tilskuerne sidder ekstra godt.
Vores mobiltribuner er fremstillet i godkendte materialer, så de overholder alle krav fra myndighederne. Dette sikrer dig som arrangør, at alle love og regler overholdes 100 %.

Du skal som arrangør være opmærksom på, at den tribune, du lejer, er lovlig, da det er dit ansvar som arrangør, at sikkerheden på din event er i orden.

VORES TRIBUNER ER VELEGNEDE TIL BÅDE INDENDØRS OG UDENDØRS BRUG

TRIBUNE UDLEJNING TIL INDE- OG UDENDØRES BRUG

 

Alle vores tribuner over 1 meter er certificerede, og må derfor stilles op uden byggetilladelse.
Tribuner under 1 meter må også stilles op uden byggetilladelse.
Tribunerne efterlever alle brandkrav, så som lejer møder du derfor ingen udfordringer fra brandmyndighederne, når du anvender vores tribune-type. Traditionelt set kan det være udfordrende og tidskrævende at opstille tribunerne, men takket være vores kompakte og multianvendelige mobile løsninger, er udfordringen reduceret til et minimum, der ligeledes kræver et minimum af mandskab.

Vores tanker og koncept i forhold til tribune udlejning er nemlig, at kvalitet og anvendelighed går hånd i hånd. På den måde kan vi garantere, at vi leverer et upåklageligt resultat, der gør de praktiske forberedelser lettere for dig, og bidrager til en positiv stemning blandt tilskuere og gæster.

UDLEJNING AF TRIBUNER HANDLER OM AT IMØDEKOMME MODERNE KRAV TIL FLEKSIBILITET OG MOBILITET.

– DISCIPLINER ENOCH SHOW PRODUCTION MESTRER

 

Tribune udlejning er – når det er kogt helt ind til benet – kunsten at forsyne dit arrangement med en hurtig, praktisk og fleksibel løsning, der til fulde imødekommer dine og publikums forventninger. Den kunst efterlever vi altid hos Enoch Show Production, hvor du til hver en tid kan regne med, at vi står klar til at rykke ud med vores mobile tribuner, der står pakket i sættevogne – klar til dit arrangement.

For os er tribune udlejning dog ikke blot et spørgsmål om at stille siddepladser til koncerter, fodboldkampe eller andre arrangementer op. Det er i lige så høj grad et spørgsmål om, at vi løser den logistiske opgave og tager højde for forskelligheden fra arrangement til arrangement.

De opgaver kan du roligt regne med at vi tager hånd om. Vores løsninger er nemlig gennemtænkte i forhold til alle anvendelsesscenarier.

DET ER DIN GARANTI FOR EN LØSNING, DER TIL FULDE SÆTTER RAMMEN FOR ET VELLYKKET ARRANGEMENT.

– STOR ERFARING INDEN FOR TRIBUNE UDLEJNING

For os er tribune udlejning dog ikke blot et spørgsmål om at stille siddepladser til koncerter, fodboldkampe eller andre arrangementer op. Det er i lige så høj grad et spørgsmål om, at vi løser den logistiske opgave og tager højde for forskelligheden fra arrangement til arrangement.

Dertil har vores brede erfaring naturligvis givet os indsigt i krav til alle arealstørrelser og antal tilskuere. Vi kan derfor vejlede om – og opføre – tribunerne præcist og effektivt.

NEUTRALE FARVER TIL ALLE OMGIVELSER

Vores tribune udlejning egner sig til stort set alle omgivelser på grund af den neutrale farve. Det gør det nemt at indarbejde tribunen i et hvilket som helst arrangement – det gældende både for udendørs og indendørs tribuner.

STOR ERFARING INDEN FOR TRIBUNE UDLEJNING

VI BESIDDER ÅREVIS AF UVURDERLIG ERFARING

Vores erfaring er din garanti for en løsning, der til fulde sætter rammen for et vellykket arrangement. Vi vægter positive kundeoplevelser højt og vejleder derfor grundigt i alle muligheder, og informerer nøgternt om, hvad vi kan levere.Tribune udlejning er et af vores varemærker, som vi tilbyder til både store og små arrangementer – til både private, virksomheder samt foreninger og institutioner.

Typiske eksempler er fester, bryllupper og fodboldkampe, men også firmaarrangementer, bil- og/eller motorcykeltræf eller sågar festivaler kan nyde godt af vores mobiltribuner. I kraft af vores erfaring på tværs af arrangementer, kan du som arrangør roligt regne med, vi ved, hvordan vi skal gå til opgaven.

Dertil har vores brede erfaring naturligvis givet os indsigt i krav til alle arealstørrelser og antal tilskuere. Vi kan derfor vejlede om – og opføre – tribunerne præcist og effektivt.

HOS ENOCH SHOW PRODUCTION ER VI NATURLIGVIS EKSPERTER I TOTALLØSNINGEN

VI HAR TOTALLØSNINGEN

 

På baggrund af opstillingsområdet, og den indledende planlægning, leverer og opstiller vi hurtigt og effektivt tribunepladserne til dit event. Vi leverer naturligvis alt nødvendigt udstyr – og sørger ikke mindst for at fjerne ALT igen efter dit vellykkede arrangement. På den måde kan du trygt overlade denne del af arrangementet til os og rette fokus mod den øvrige planlægning.

Som en del af den fuldstændige løsning tilbyder vi også skiltning og udstyr til brandslukning og evakuering. Det er blandt andet slukningsmateriel samt nød- og panikbelysning. Vi er naturligvis behjælpelige i forhold til den strategiske placering af slukningsudstyr, skiltning m.m.